Gebitsprothese geregeld vanuit de zorgverzekering

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met gebitsproblemen. De tandarts probeert de problemen zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld door gaatjes te vullen of andere werkzaamheden uit te voeren. Uiteindelijk kom je op het moment aan dat je bijna geen tand meer over hebt. Helaas is je glimlach één van de eerste dingen die je ziet. Een gebit zonder tanden is liever niet de uitstraling die je voor jezelf in gedachten hebt. Een gebitsprothese is eventueel een alternatief voor gebitsproblemen en kan je helpen om weer een stralende glimlach te krijgen. Laat je leven niet verpesten door gebitsproblemen en kies voor een alternatief met een prothese.

gebitsprothese

Gebitsprothese geregeld vanuit de zorgverzekering.

Ben je bang voor de hoge kosten bij gebitsproblemen? Een bezoek aan de tandarts kan al snel in de papieren lopen. Het kost een hoop geld als de tandarts met je gebit aan de slag gaat. Een gebitsprothese is echter onderdeel van de basisverzekering. Je hoeft dus geen aparte tandartsverzekering te hebben om een gebitsprothese aan te laten meten. Als je regelmatig veel problemen hebt met je gebit, dan is het slim om een prothese te overwegen. Uiteindelijk levert je dit een hoop op. Je durft namelijk weer te glimlachen dankzij je nieuwe gebitsprothese.

Kijk welke gebitsprothese het beste bij je past.

Een gebitsprothese specialist kan kijken welk soort prothese het beste bij je past. Je hebt misschien zelf ook wel een voorkeur. Steeds vaker kiezen mensen voor een vaste prothese in plaats van het losse kunstgebit. Uiteraard hoort dit tot de mogelijkheden. De tandarts kan in overleg kijken welke keuze het beste bij jouw gebit past. Daarnaast wordt er uiteraard geluisterd naar je eigen wensen voor een gebitsprothese. Er wordt gekeken welke oplossing er geboden kan worden om een gebit professioneel aan te meten. Wacht dus niet langer met gebitsproblemen en schakel op tijd een tandarts in om naar een oplossing te kijken.